Opłatę za obiad proszę kierować na numer konta bankowego:

Bank Spółdzielczy w Budzyniu

Nr konta 63894500022600034520000010

tel. 67 28 43 757 (kuchnia) 

Od 1 września 2019 zmiana ceny za obiad. Informacje w regulaminie stołówki.

ZGŁOSZENIA NA OBIADY W STŁÓWCE SZKOLNEJ W ROKU SZKOLNYM 2019/2020

Informuję, że od dnia 10 czerwca 2019 r. można dokonywać zgłoszeń chęci korzystania przez uczniów z obiadów w stołówce szkolnej w roku szkolnym 2019/2020. Karty zgłoszenia można pobrać z sekretariatu na os. Wierzbowym 7 lub Rogozińskiej 52 lub ze strony szkoły. Kartę zgłoszenia należy złożyć w sekretariacie.

Złożenie karty zgłoszenia nie jest równoznaczne z zakwalifikowaniem dziecka na obiady w roku szkolnym 2019/2020. Kwalifikacji dokona w dniu 3.09.2019 komisja powołana przez dyrektora szkoły, według zasad określonych w regulaminie stołówki szkolnej.

Dariusz Dudziak

dyrektor SP Budzyń

KARTA ZGŁOSZENIA NA OBIADY W STOŁÓWCE SZKOLNEJ

REGULAMIN STOŁÓWKI SZKOLNEJ w Szkole Podstawowej im. Powstańców Wielkopolskich w Budzyniu

 

 

         

 Jadłospis 

 

Wtorek 07.01.2020

     Mielony, ziemniaki, surówka, sok.

Potrawa zawiera alergen: mleko, jaja, gluten.

Środa 08.01.2020

Zupa pomidorowa z mięsem, ryżem, warzywami, naleśnik z dżemem.

Potrawa zawiera alergeny: gluten, seler, mleko, jaja.

Czwartek 09.01.2020

Podudzie drobiowe pieczone, ziemniaki, surówka, sok.

Potrawa zawiera alergeny: seler, mleko, gluten.

Piątek 10.01.2020

Kluski z twarogiem, masłem, cukrem, surówka z marchewki, serek, sok.

Potrawa zawiera alergeny: seler, gluten, mleko, jaja.

                

Poniedziałek  13.01.2020

Gulasz, kasza, kapusta kwaszona gotowana, sok, serek.

Potrawa zawiera alergeny: seler, gluten, mleko.

Wtorek 14.01.2020

Filet drobiowy, ziemniaki, surówka, sok, jogurt.

Potrawa zawiera alergeny: seler, gluten, mleko, jaja.

Środa 15.01.2020

Zupa grochowa na wywarze mięsno-warzywnym z kiełbasą śląską, bułka.

Potrawa zawiera alergeny: gluten, seler.

Czwartek 16.01.2020

Bitki ze schabu w sosie własnym, ziemniaki, surówka, sok, banan.

Potrawa zawiera alergeny: seler, gluten.

Piątek   17.01.2020

Jajko sadzone, ziemniaki, królewski bukiet warzyw, mizeria z ogórka.

Potrawa zawiera alergeny: gluten, seler, mleko, jaja.

Poniedziałek 20.01.2020

Pulpet wieprzowy z ryżem w sosie pomidorowym, ziemniaki, fasolka, sok.

Potrawa zawiera alergeny: mleko, seler, gluten, jaja.

Wtorek 21.01.2020

     Racuchy drobiowe, ziemniaki, marchew z groszkiem, mandarynka, sok.

Potrawa zawiera alergen: gluten, seler, mleko, jaja.

Środa 22.01.2020

Zupa ogórkowa na wywarze miesno-warzywnym, naleśniki z serem.

Potrawa zawiera alergeny: gluten, seler, mleko, jaja.

Czwartek 23.01.2020

Pieczeń z karkówki, ziemniaki, buraczki, sok.

Potrawa zawiera alergeny: seler, mleko, gluten.

Piątek 24.01.2020

Ryba w cieście, ziemniaki, surówka, serek.

Potrawa zawiera alergeny: seler, gluten, jaja, mleko, ryby.

Poniedziałek 10.02.2020

Bitki ze schabu, ziemniaki, surówka, sok.

Potrawa zawiera alergeny: seler, gluten, mleko.

Wtorek 11.02.2020

Gulasz drobiowo-warzywny, ryż, banan, sok.

Potrawa zawiera alergeny: seler, mleko, gluten.

Środa 12.02.2020

Zupa kapuśniak na wywarze mięsno-warzywnym, kiełbasa parówka, bułka.

Potrawa zawiera alergeny: seler, gluten.

Czwartek 13.02.2020

Kotlet mielony, ziemniaki, buraczki, sok.

Potrawa zawiera alergeny: seler, gluten, jaja, mleko.

Piątek   14.02.2020

Twaróg w śmietanie, ziemniaki, gruszka, sok.

Potrawa zawiera alergeny: mleko.

Poniedziałek 17.02.2020

Makaron z sosem pomidorowo-mięsno-warzywnym, jabłko, sok.

Potrawa zawiera alergeny: mleko, seler, gluten.

Wtorek 18.02.2020

     Filet drobiowy, ziemniaki, surówka, sok.

Potrawa zawiera alergen: mleko, jaja, gluten, seler.

Środa 19.02.2020

Zupa jarzynowa na wywarze mięsno-warzywnym, pierogi z serem..

Potrawa zawiera alergeny: gluten, seler, mleko, jaja.

Czwartek 20.02.2020

Gulasz wieprzowy, kasza, ogórek kwaszony, sok.

Potrawa zawiera alergeny: seler, mleko, gluten.

Piątek 21.02.2020

Jajko sadzone, ziemniaki, królewski bukiet warzyw, mizeria z ogórka zielonego.

Potrawa zawiera alergeny: seler, mleko, jaja.

Zastrzegamy zmiany.

Zastrzegamy zmiany.