Opłatę za obiad proszę kierować na numer konta bankowego:

Bank Spółdzielczy w Budzyniu

Nr konta 63894500022600034520000010

tel. 67 28 43 757 (kuchnia) 

Od 1 września 2019 zmiana ceny za obiad. Informacje w regulaminie stołówki.

ZGŁOSZENIA NA OBIADY W STŁÓWCE SZKOLNEJ W ROKU SZKOLNYM 2019/2020

Informuję, że od dnia 10 czerwca 2019 r. można dokonywać zgłoszeń chęci korzystania przez uczniów z obiadów w stołówce szkolnej w roku szkolnym 2019/2020. Karty zgłoszenia można pobrać z sekretariatu na os. Wierzbowym 7 lub Rogozińskiej 52 lub ze strony szkoły. Kartę zgłoszenia należy złożyć w sekretariacie.

Złożenie karty zgłoszenia nie jest równoznaczne z zakwalifikowaniem dziecka na obiady w roku szkolnym 2019/2020. Kwalifikacji dokona w dniu 3.09.2019 komisja powołana przez dyrektora szkoły, według zasad określonych w regulaminie stołówki szkolnej.

Dariusz Dudziak

dyrektor SP Budzyń

KARTA ZGŁOSZENIA NA OBIADY W STOŁÓWCE SZKOLNEJ

REGULAMIN STOŁÓWKI SZKOLNEJ w Szkole Podstawowej im. Powstańców Wielkopolskich w Budzyniu

 

 

         

 Jadłospis 

 

Piątek 04.10.2019

Kluski z twarogiem, masłem, cukrem, banan, sok.

Potrawa zawiera alergeny: mleko.

Poniedziałek 07.10.2019

Schab z serem i szynką, ziemniaki, surówka, jogurt, sok.

Potrawa zawiera alergeny: seler, mleko, jaja, gluten.

Wtorek   08.10.2019

Gulasz drobiowo-warzywny, ryż, sok, nektarynka.

Potrawa zawiera alergeny: gluten, seler, mleko.

Środa 09.10.2019

Zupa kalafiorowa z mięsem, warzywami, naleśnik z serem.

Potrawa zawiera alergeny: mleko, seler, gluten, jaja.

Czwartek 10.10.2019

     Makaron w sosie pomidorowym, banan, sok.

Potrawa zawiera alergen: gluten, seler, mleko.

Piątek 11.10.2019

Ryba w cieście, ziemniaki, surówka, serek homogenizowany, sok.

Potrawa zawiera alergeny: gluten, seler, mleko, jaja, ryby.

Wtorek 15.10.2019

Gulasz, kasza, kapusta kwaszona gotowana, gruszka, sok.

Potrawa zawiera alergeny: seler, mleko, gluten.

Środa 16.10.2019

Zupa kapuśniak z mięsem, warzywami, kiełbasa parówka, bułka.

Potrawa zawiera alergeny: seler, gluten.

Czwartek 17.10.2019

Racuchy drobiowe, ziemniaki, surówka, sok.

Potrawa zawiera alergeny: seler, gluten, jaja, mleko.

Piątek 18.10.2019

Jajko sadzone, ziemniaki, królewski bukiet warzyw, mizeria.

Potrawa zawiera alergeny: seler, jaja, mleko.

Poniedziałek 21.10.2019

Schab, surówka, ziemniaki, jogurt, sok.

Potrawa zawiera alergeny: mleko, seler, jaja.

Wtorek 22.10.2019

Podudzie drobiowe pieczone, ziemniaki, fasolka szparagowa, banan, sok.

Potrawa zawiera alergeny: mleko, seler, gluten.

Środa   23.10.2019

Zupa pomidorowa z mięsem, warzywami, naleśnik z dżemem.

Potrawa zawiera alergeny: gluten, seler, mleko, jaja.

Czwartek 24.10.2019

Pieczeń z karkówki, ziemniaki, buraczki, sok.

Potrawa zawiera alergeny: mleko, seler, gluten.

Piątek 25.10.2019

     Twaróg w śmietanie, ziemniaki, gruszka, sok.

Potrawa zawiera alergen: mleko.

Poniedziałek 28.10.2019

Mielony, ziemniaki, buraczki, jogurt, sok.

Potrawa zawiera alergeny: gluten, seler, mleko, jaja.

Wtorek 29.10.2019

Pulpet w sosie potrawkowym, ryż, jabłko, sok.

Potrawa zawiera alergeny: seler, mleko, gluten, jaja.

Środa 30.10.2019

Zupa ogórkowa z mięsem, warzywami, pierogi z truskawkami.

Potrawa zawiera alergeny: seler, gluten, mleko, jaja.

Zastrzegamy zmiany.